Mobiel
tenaamstellen

Via onze mobiele applicatie stel je snel een voertuig op naam. Hierdoor is het handmatig aanmaken, printen, scannen en archiveren van een Digitale Machtiging verleden tijd.

Tenaamstellen & Go

Eindelijk is het zover: het op naam zetten van een voertuig kan nu gemakkelijk met een mobiele applicatie. Hierdoor is het handmatig aanmaken, printen, scannen en archiveren van een Digitale Machtiging verleden tijd. Met de app is de tenaamstelling met één druk op de knop gedaan en wordt de getekende Digitale Machtiging RDW-proof opgeslagen. Fijn voor de klant en nog prettiger voor het autobedrijf! Bekijk hieronder de video en zie hoe eenvoudig het is.

Tenaamstellen In 4 stappen!


1. Voer kenteken in

Het proces start met het invoeren van het kenteken van het voertuig dat tenaamgesteld moet worden. Selecteer extra opties als bedrijf, OTT of tenaamstellingscode.

2. Scan rijbewijs

Maak via onze Mobiele App een foto van het rijbewijs (of identiteitsbewijs) van de persoon waarop het voertuig tenaamgesteld moet worden. De gegevens worden daarna automatisch uitgelezen en hoeven niet meer handmatig ingevoerd te worden. Indien gewenst kan de invoer ook handmatig worden ingegeven.

3. Genereer en laat de digitale machtiging ondertekenen

Via een versleutelde verbinding met de RDW wordt de Digitale Machtiging aangemaakt. De Digitale Machtiging kan vervolgens door de klant in de mobiele app worden ondertekend. Bij een zakelijke tenaamstelling met OTT wordt deze stap overgeslagen.

4. Tenaamstellen

De tenaamstelling wordt uitgevoerd en de ondertekende Digitale Machting wordt in de beveiligde digitale kluis opgeslagen. De tenaamstellingsdocumenten worden automatisch naar de klant verstuurd per email
Download de brochure

Tenaamstellen&Go! Zo gemakkelijk kan het zijn! Meer weten over deze handige en tijdsbesparende mobiele applicatie? Download de brochure via de onderstaande button!

Wilt u ook gebruik maken van de handige mobiele applicatie Tenaamstellen & Go?
Beschikbaar voor iOS (Apple) and Android. Meld je aan
via de onderstaande button en kies voor een van onze introductiekortingen.